Σχεδιασμένα για Εσάς!

Όπως κάθε καλό κοστούμι φτιάχνεται στα μέτρα σας,  έτσι και τα έπιπλα μας μπορούν να κατασκευαστούν ειδικά για εσάς!

Η εταιρεία Dgrids σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα όπως έπιπλα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης υψηλών προδιαγραφών, με κύρια πρώτη ύλη το ξύλο. Η ποιότητα της δουλείας μας ξεκινάει από την επικοινωνία με τον πελάτη όπου μέσω της συζήτησης κερδίζεται η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός.

Στην Dgrids κάθε πελάτης είναι μοναδικός με διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες αλλά και διαφορετικό budget. Έτσι, στοχεύουμε σε μια συνεργασία η οποία καλύπτει πλήρως τις προϋποθέσεις που θέτει ο πελάτης αναφορικά με τον σχεδιασμό, το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό του προϋπολογισμό, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή και τα υλικά υλοποίησης της.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει καθώς μέσα στην πολυετή μας πορεία στο χώρο του χειροποίητου επίπλου μετράμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι είναι και η καλύτερη μας διαφήμιση.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία επίπλωσης (δείτε τις υπηρεσίες μας εδώ), παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Εάν είστε Αρχιτέκτονας, διακοσμητής, βιομηχανικός σχεδιαστής ή ιδιοκτήτης concept store παρακαλώ συμπληρώστε το στο κατάλληλο πεδίο της φόρμας επικοινωνίας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Dgrids Team