Art is a state of mind!

Η εταιρεία Dgrids δραστηριοποιείται στον τομέα του χειροποίητου, κατά παραγγελία επίπλου από το 2000. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα με κύρια πρώτη ύλη το ξύλο αλλά και συνδυαστικά με άλλα υλικά όπως το μέταλλο, το μάρμαρο και το γυαλί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.  

Παράλληλα, υλοποιεί προϊόντα σχεδιασμένα από αρχιτέκτονες, interior και product designers με υψηλή ακρίβεια και ποιότητα κατασκευής.

Πρόσφατα η Dgrids ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δική της σειρά επίπλων και χρηστικών αντικειμένων που αφορούν κυρίως το interior. Τα προϊόντα της συλλογής μας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop του site μας κατόπιν παραγγελίας καθώς και σε συνεργαζόμενα concept stores σε όλη την Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες μας

Χειροποίητο Έπιπλο

Στην Dgrids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα όπως μπουφέδες, τραπέζια σαλονιού, τραπεζαρίες, κρεβάτια, βρεφικές κούνιες, συρταριέρες, συνθέσεις ή οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί! 

Επιπλώσεις Υπνοδωματίων

Ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού σας πρέπει να είναι άψογος σε κάθε του λεπτομέρεια. Ξεκουραστείτε σε ένα χειροποίητο κρεβάτι από την Dgrids συνδυάζοντας το με ένα στρώμα Grecostrom για την απόλυτη χαλάρωση σας! Σετάρετε με χειροποίητα κομοδίνα για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλώσεις Μπάνιου

Στην Dgrids δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση του μπάνιου σας. Το μπάνιο σε κάθε σπίτι είναι ένας χώρος με καθημερινή χρήση και πολλές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω αναπόφευκτων υγρασιών. Χρειάζεστε κάτι πρακτικό αλλά και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 

Έπιπλα κουζίνας

Στην Dgrids έχουμε μεγάλη πείρα στην κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας. Ο χώρος αυτός του σπιτιού πρέπει να είναι δομημένος λειτουργικά, να συνάδει με την προσωπικότητα σας, την αισθητική σας καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες. 

Παιδικό Δωμάτιο

Κάθε γονιός ή φροντιστής κατανοεί το σπουδαίο ρόλο που παίζει ο προσωπικός χώρος του παιδιού στην ψυχοσύνθεση του, την ισορροπία του και κατ επέκταση στην ξεκούραση του. Στην Dgrids λατρεύουμε την πρόκληση του να κατασκευάσουμε ένα παιδικό δωμάτιο εναρμονισμένο με τις ανάγκες του δικού σας παιδιού για ξέγνοιαστες και δημιουργικές στιγμές! 

Επιπλώσεις Καταστημάτων

Στην Dgrids το κατάστημα των ονείρων σας παίρνει μορφή. Υλοποιούμε το έργο σας σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια, την αισθητική σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες. 

Σχεδιασμός Προϊόντων

Στο e-shop μας μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα της συλλογής μας τα οποία είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με μεράκι από εμάς. Μια σειρά επίπλων αλλά και χρηστικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Ντουλάπες

Η ντουλάπα είναι υπόθεση… προσωπική! Πρέπει να καλύπτει τα γούστα και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της όπως ακριβώς και το περιεχόμενο της. Στην Dgrids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ντουλάπα που έχετε φανταστεί είτε πρόκειται για απλή ανοιγόμενη, είτε για συρόμενη, προσθέτοντας τους μηχανισμούς της επιλογής σας. Για τους πιο απαιτητικούς walk-in closets ή dressing rooms μπορούν να σχεδιαστούν και να καταστευαστούν. Διαλέξτε μέσα απο μια πλήρως ενημερωμένη και επικαιροποιημένη γκάμα υλικών το στύλ που σας ταιριάζει!

Επιπλώσεις Σκαφών

Κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα για σκάφη. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το αντίστοιχο τμήμα του portfolio μας για να δείτε δείγματα εργασιών μας.

Το εργαστήριο μας

Όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα της συλλογής μας άλλα και οι ειδικές κατασκευές παράγονται στο εργαστήριο μας το οποίο βρίσκεται στον Πειραιά. Το εργαστήριο μας έχει μακρά ιστορία επεξεργασίας ξύλου και ειδικών κατασκευών καθώς επί σειρά ετών ασχολείται με τις επιπλώσεις κατοικιών, καταστημάτων και σκαφών. Κάθε αντικείμενο που παράγουμε ενέχει πάντα το στοιχείο του χειροποίητου, γεγονός που του προσδίδει μοναδικότητα.

Κάθε προϊόν της συλλογής μας μπορεί να τροποποιηθεί σε διάσταση, χρώμα κτλ για να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας

Γιώργος Ριδάκης

Ιδρυτής/ Σχεδιαστής/ Επιπλοποιός

Ο Γιώργος Ριδάκης, Ιδρυτής της εταιρείας Dgrids (Design by G.RiDakiS), ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Αυτοματισμού του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά. Σύντομα η αγάπη του για τον σχεδιασμό τον οδήγησε σε σπουδές στον κλάδο του βιομηχανικού σχεδιασμού του Middlesex University of London από όπου αποφοίτησε με Ά Έπαινο Άριστης Απόδοσης το 2010.

Η ενασχόληση του με την οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργαζόταν συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του, τον βοήθησε να έρθει σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς καθώς και με τις ιδιότητες των υλικών και των κατασκευών προσθέτοντας τεχνογνωσία στο θεωρητικό πλαίσιο των σπουδών του. Από το 2007 και έπειτα είναι πλέον ιδιοκτήτης της επιχείρησης την οποία και εξελίσσει διαρκώς.

Bίβιαν Κόνη

Αρχιτέκτονας Εσωτερικών χώρων/ PR manager

H Bίβιαν Κόνη, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά ενώ παράλληλα φοιτούσε στον Akto στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού χώρου και Διακόσμησης, από όπου αποφοίτησε το 2010. Συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα του Visual Merchandising και της ενδυματολογίας. Έκτοτε Δούλεψε σε εταιρείες επικοινωνίας καθώς και σε περιοδικά μόδας.

Το 2016 μπήκε στην ομάδα της Dgrids αναλαμβάνοντας τον τομέα της εξυπηρέτησης των πελατών και το τμήμα marketing και επικοινωνίας της εταιρείας.

Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

Επιπλοποίος

Ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, μέσα σε ένα οικογενειακό, παραδοσιακό ξυλουργείο. Από μικρός έδειχνε ενδιαφέρον για τις κατασκευές. Αυτή του η αγάπη τον οδήγησε να ασχοληθεί και με την ξυλογλυπτική. Το 2004 ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα λογιστικής στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στην οικογενειακή επιχείρηση έως το 2021 όπου ήρθε στον Πειραιά προς αναζήτηση νέας γνώσης και εμπειρίας στον τομέα του σύγχρονου επίπλου. Έκτοτε εντάχθηκε στην ομάδα της Dgrids.

Βάσω Κλεφτόγιαννη

Junior Carpenter

Η Βάσω Κλεφτόγιαννη ξεκίνησε της σπουδές της το 2006 στον A.K.T.O στο τμήμα Αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και διακόσμησης  όπου και αποφοίτησε το 2009 με Diploma of Higher Education in Interior Design from Middlesex University of London.

Δούλεψε σαν ελεύθερη επαγγελματίας  στην Καλαμάτα και το 2011 μετακόμισε στην Γερμανία όπου συνεργάστηκε  με διαφορά αρχιτεκτονικά γραφεία και εργάστηκε και σαν ανεξάρτητη καλλιτέχνης πάνω στο digital art aka Fata Morgana.  Tο 2017 συνέχισε τις σπουδές στο σχεδιασμό και κατασκευή επίπλου και αποφοίτησε το 2020 από τη σχολή Business Collegue Bergisch Gladbach,DE με το πτυχίο Furniture Designer, Carpenter .  Καλωσορίστηκε στην ομάδα Dgrids τον Οκτώβριο 2020.

Άγγελος Δημόπουλος

Βοηθός Επιπλοποιού

Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με μικρές κατασκευές, μεγάλες κατασκευές, καλλιτεχνικές κατασκευές, ειδικές κατασκευές, οικοδομικές κατασκευές, χρηστικές κατασκευές και διακοσμητικές κατασκευές, ο Άγγελος Δημόπουλος καταστάλαξε στις ξύλινες κατασκευές.  Έτσι ξεκίνησε μαθήματα σε ξυλουργική σχολή και εντάχθηκε στις αρχές του 2023 με χαρά στην ομάδα της Dgrids.