Art is a state of mind!

Η εταιρεία Dgrids δραστηριοποιείται στον τομέα του χειροποίητου, κατά παραγγελία επίπλου από το 2000. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα με κύρια πρώτη ύλη το ξύλο αλλά και συνδυαστικά με άλλα υλικά όπως το μέταλλο, το μάρμαρο και το γυαλί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.  

Παράλληλα, υλοποιεί προϊόντα σχεδιασμένα από αρχιτέκτονες, interior και product designers με υψηλή ακρίβεια και ποιότητα κατασκευής.

Πρόσφατα η Dgrids ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δική της σειρά επίπλων και χρηστικών αντικειμένων που αφορούν κυρίως το interior. Τα προϊόντα της συλλογής μας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop του site μας κατόπιν παραγγελίας καθώς και σε συνεργαζόμενα concept stores σε όλη την Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες μας

light-bulb

Χειροποίητο Έπιπλο

Στην Dgrids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα όπως μπουφέδες, τραπέζια σαλονιού, τραπεζαρίες, κρεβάτια, βρεφικές κούνιες, συρταριέρες, συνθέσεις ή οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί! 

lamp

Επιπλώσεις Υπνοδωματίων

Ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού σας πρέπει να είναι άψογος σε κάθε του λεπτομέρεια. Ξεκουραστείτε σε ένα χειροποίητο κρεβάτι από την Dgrids συνδυάζοντας το με ένα στρώμα Grecostrom για την απόλυτη χαλάρωση σας! Σετάρετε με χειροποίητα κομοδίνα για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

towel

Επιπλώσεις Μπάνιου

Στην Dgrids δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση του μπάνιου σας. Το μπάνιο σε κάθε σπίτι είναι ένας χώρος με καθημερινή χρήση και πολλές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω αναπόφευκτων υγρασιών. Χρειάζεστε κάτι πρακτικό αλλά και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 

kitchen

Έπιπλα κουζίνας

Στην Dgrids έχουμε μεγάλη πείρα στην κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας. Ο χώρος αυτός του σπιτιού πρέπει να είναι δομημένος λειτουργικά, να συνάδει με την προσωπικότητα σας, την αισθητική σας καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες. 

boy

Παιδικό Δωμάτιο

Κάθε γονιός ή φροντιστής κατανοεί το σπουδαίο ρόλο που παίζει ο προσωπικός χώρος του παιδιού στην ψυχοσύνθεση του, την ισορροπία του και κατ επέκταση στην ξεκούραση του. Στην Dgrids λατρεύουμε την πρόκληση του να κατασκευάσουμε ένα παιδικό δωμάτιο εναρμονισμένο με τις ανάγκες του δικού σας παιδιού για ξέγνοιαστες και δημιουργικές στιγμές! 

bag

Επιπλώσεις Καταστημάτων

Στην Dgrids το κατάστημα των ονείρων σας παίρνει μορφή. Υλοποιούμε το έργο σας σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια, την αισθητική σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες. 

pencil

Σχεδιασμός Προϊόντων

Στο e-shop μας μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τα προϊόντα της συλλογής μας τα οποία είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με μεράκι από εμάς. Μια σειρά επίπλων αλλά και χρηστικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

cupboard

Ντουλάπες

Η ντουλάπα είναι υπόθεση… προσωπική! Πρέπει να καλύπτει τα γούστα και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της όπως ακριβώς και το περιεχόμενο της. Στην Dgrids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ντουλάπα που έχετε φανταστεί είτε πρόκειται για απλή ανοιγόμενη, είτε για συρόμενη, προσθέτοντας τους μηχανισμούς της επιλογής σας. Για τους πιο απαιτητικούς walk-in closets ή dressing rooms μπορούν να σχεδιαστούν και να καταστευαστούν. Διαλέξτε μέσα απο μια πλήρως ενημερωμένη και επικαιροποιημένη γκάμα υλικών το στύλ που σας ταιριάζει!

yacht

Επιπλώσεις Σκαφών

Κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα για σκάφη. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το αντίστοιχο τμήμα του portfolio μας για να δείτε δείγματα εργασιών μας.

Το εργαστήριο μας

Όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα της συλλογής μας άλλα και οι ειδικές κατασκευές παράγονται στο εργαστήριο μας το οποίο βρίσκεται στον Πειραιά. Το εργαστήριο μας έχει μακρά ιστορία επεξεργασίας ξύλου και ειδικών κατασκευών καθώς επί σειρά ετών ασχολείται με τις επιπλώσεις κατοικιών, καταστημάτων και σκαφών. Κάθε αντικείμενο που παράγουμε ενέχει πάντα το στοιχείο του χειροποίητου, γεγονός που του προσδίδει μοναδικότητα.

Κάθε προϊόν της συλλογής μας μπορεί να τροποποιηθεί σε διάσταση, χρώμα κτλ για να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας

5Y0A7781

Γιώργος Ριδάκης

Ιδρυτής/ Σχεδιαστής/ Επιπλοποιός

Ο Γιώργος Ριδάκης, Ιδρυτής της εταιρείας Dgrids (Design by G.RiDakiS), ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Αυτοματισμού του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά. Σύντομα η αγάπη του για τον σχεδιασμό τον οδήγησε σε σπουδές στον κλάδο του βιομηχανικού σχεδιασμού του Middlesex University of London από όπου αποφοίτησε με Ά Έπαινο Άριστης Απόδοσης το 2010.

Η ενασχόληση του με την οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργαζόταν συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του, τον βοήθησε να έρθει σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς καθώς και με τις ιδιότητες των υλικών και των κατασκευών προσθέτοντας τεχνογνωσία στο θεωρητικό πλαίσιο των σπουδών του. Από το 2007 και έπειτα είναι πλέον ιδιοκτήτης της επιχείρησης την οποία και εξελίσσει διαρκώς.

5Y0A7815

Bίβιαν Κόνη

Αρχιτέκτονας Εσωτερικών χώρων/ PR manager

H Bίβιαν Κόνη, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων του Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά ενώ παράλληλα φοιτούσε στον Akto στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού χώρου και Διακόσμησης, από όπου αποφοίτησε το 2010. Συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα του Visual Merchandising και της ενδυματολογίας. Έκτοτε Δούλεψε σε εταιρείες επικοινωνίας καθώς και σε περιοδικά μόδας.

Το 2016 μπήκε στην ομάδα της Dgrids αναλαμβάνοντας τον τομέα της εξυπηρέτησης των πελατών και το τμήμα marketing και επικοινωνίας της εταιρείας.