Αποστολή & Παράδοση

Ελλάδα Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Όλες  παραγγελίες θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελιοληψίας.. Εάν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία θα παραμείνει ενεργή και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για την ημέρα εξυπηρέτησης της παραγγελίας, την αντικατάστασή της ή την ακύρωσή της.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην Ελλάδα μέσω της Courier4u για δέματα έως 8 κιλά και μέσω μεταφορικών εταιριών για μεγάλα αντικείμενα και δέματα άνω των 8 κιλών.

Το κόστος για δέματα που παραδίδονται μέσω  μεταφορικών εταιριών ξεκινά από 5€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος καθώς και τον προορισμό. Λόγω της ποικιλίας των εμπορευμάτων τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα μας.

Επίσης σας γνωστοποιούμε πως οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν επί πεζοδρομίου και όχι στον χώρο σας. Η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο σας με επιπρόσθετη χρέωση.

H εταιρία μας δεν παραδίδει προϊόντα σε ανηλίκους και άτομα υπό επιτήρηση  χωρίς την γραπτή συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Τα προϊόντα δεν παραδίδονται σε γραμματοκιβώτια .

Η διεύθυνση παράδοση πρέπει να είναι διατυπωμένη με σαφήνεια και να αντιστοιχεί σε πραγματική τοποθεσία. Εάν η παράδοση των προϊόντων δεν ολοκληρωθεί λόγο απουσίας ή αλλαγής διεύθυνσης , ο πελάτης θεωρείται υπεύθυνος για τις όποιες επιπλέον χρεώσεις θα ορίσει η εταιρία ταχυμεταφορών .

Τα προϊόντα παραμένουν στην ιδιοκτησία της εταιρίας έως την παράδοση, και μεταφέρονται με δική της ευθύνη. Σε περίπτωση καταστροφής του δέματος κατά την διαδικασία μεταφοράς, η παραγγελία θα αντικατασταθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή ο πελάτης θα αποζημιωθεί .