ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που θα καταθέσετε στο site κατά την εγγραφή σας σε αυτό. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομα σας και την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομίου . Μπορείτε, παρόλα αυτά, να επισκεφθείτε το site εντελώς ανώνυμα.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε;

Κάθε πληροφορία που συγκεντρώνουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους παρακάτω λόγους:

  • Για την εξατομίκευση της εμπειρείας περιήγησης στο site.
  • Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του site.
  • Για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση πελατών του site
  • Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών
  • Για την περιοδική αποστολή email

Οι πληροφορίες αυτές δεν θα πουληθούν, ανταλλαχθούν ,μεταβιβαστούν ή δοθούν σε καμία άλλη εταιρία  για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς την συγκατάθεσή σας, εκτός εάν εξυπηρετούν το σκοπό της παράδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από τον πελάτη.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό της αποστολής πληροφοριών και ενημερώσεων που αφορούν την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορεί να λάβετε περιοδικά νέα της εταιρίας, ενημερώσεις και συνοδευτικές πληροφορίες των προϊόντων.

Πως προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε συνδυασμό μέτρων προφύλαξης των πληροφοριών σας ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών κατά την διάρκεια της περιήγησης σας στο site.

Χρησιμοποιούμε cookies;

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας με σκοπό την εξατομίκευση της εμπειρίας περιήγησης , τον προσδιορισμό του καλαθιού αγορών σας και του προσδιορισμό του σταδίου ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Δεν θα μοιραστούμε για οποιονδήποτε λόγο τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε τρίτο.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες σας με εξωτερικούς συνεργάτες;

Δεν εμπορευόμαστε, ανταλλάσσουμε ή με οποιονδήποτε τρόπο μεταφέρουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις προσωπικές σας πληροφορίες. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι έμπιστοι συνεργάτες μας που μας βοηθούν στην διαχείριση του site, στην ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων μας και των υπηρεσιών μας με την προϋπόθεση πως οι εξωτερικοί μας συνεργάτες συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Παρόλα αυτά μη προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μπορεί να δοθούν σε τρίτους για την εξθπηρέτιση σκοπών προώθησης, διαφήμισης και άλλες χρήσεις.

Σύνδεσμοι τρίτων εταιριών στο site;

Περιστασιακά, κατά την διακριτική μας ευχέρεια, ενδέχεται να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στο site μας. Οι εταιρίες αυτές έχουν ξεχωριστή και ανεξάρτητη πολιτική απορρήτου. Για το λόγο αυτό δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο ή τις δραστηριότητες αυτών των site. Παρόλα αυτά , στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα του site μας θα λάβουμε υπόψιν μας οποιαδήποτε πληροφορία σας που σχετίζεται με τα site αυτά.

Σχετικά με το copyright;

Το σύνολο του περιεχομένου του site όπως έργα, εικόνες , φωτογραφίες, διάλογοι, μουσική, ήχοι, βίντεο, έγγραφα, σχέδια, πορτραίτα, υδατογραφήματα, οδηγοί, ιστοσελίδες, γραφικά, χρώματα, εργαλεία, γραμματοσειρές, σχεδιαστικά, διαγράμματα, μέθοδοι, διαδικασίες, λειτουργίες και λογισμικό (στο σύνολο αποκαλούμενο ως περιεχόμενο) είναι ιδιοκτησία της εταιρίας ή των προμηθευτών της και προστατεύεται από τους εγχώριους και διεθνείς νόμους copyright και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν επιτρέπετε να αναπαράξετε , δημοσιεύσετε, διαμοιράσετε , προβάλετε , αλλοιώσετε , δημιουργήσετε παράγωγη εργασία ή να εκμεταλλευτείτε με οποιονδήποτε τρόπο, επιμέρους ή στο σύνολο, το περιεχόμενο χωρίς την γραπτή συναίνεση  της εταιρίας ή των προμηθευτών περιεχομένου της .

Η εταιρία και οι προμηθευτές περιεχομένου της έχουν το δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, να διεκδικήσουν την ιδιοκτησία του περιεχομένου που δημοσιεύεται στο site και να αρνηθούν οποιαδήποτε χρήση ή τροποποίηση του περιεχομένου αυτού.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου;

Εφόσον αποφασίσουμε να μεταβάλλουμε την πολιτική απορρήτου, θα αναρτήσουμε τις αλλαγές αυτές στην υπάρχουσα σελίδα.