Πολιτική Επιστροφών

Ποιά είναι η Πολιτική Επιστροφών;

Επιθυμούμε να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας αναφορικά με τις αγορές τους. Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την παραγγελίας σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ προϊόντα εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) από την ημερομηνία παραλαβής . Πριν την επιστροφή των προϊόντων, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε πως πληρούνται οι παρακάτω συνθήκες.
Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε:

  • πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, αφόρετο, να μην έχει πλυθεί και να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
  • πρέπει να επιστραφεί με πλήρη τα συνθετικά του μέρη και τα εξαρτήματά του.
  • πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία.
  • πρέπει να επιστραφεί εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) από την ημερομηνία αποστολής του.
  • πρέπει να επιστραφεί σε μια ενιαία επιστροφή. Προϊόντα που ανήκουν στην ίδια παραγγελία , πρέπει να επιστρέφονται στην εταιρία ταυτόχρονα.

Εφόσον οι παραπάνω συνθήκες πληρούνται, θα σας επιστρέψουμε την αξία της παραγγελίας σας πλέον φόρων.

Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της Courier4u ή της μεταφορικής εταιρίας που λάβατε το δέμα  χρησιμοποιώντας το δελτίο που θα βρείτε στο δέμα που θα παραλάβετε. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με courier της επιλογής σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την απώλεια ή φθορά των προϊόντων εάν δεν χρησιμοποιήσετε για την επιστροφή την Courier4u ή την μεταφορικής εταιρίας από την οποία λάβατε το δέμα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να καταχωρούμε στο e-shop προϊόντα τα οποία δεν επιδέχονται επιστροφή. Η σήμανση αυτή θα σημειώνεται στην σελίδα πληροφοριών των μη επιστρέψημων προιόντων .

Ποιά είναι η Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων;

Η επιστροφή χρημάτων διενεργείται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων . Η επιστροφή θα διενεργηθεί με την ίδια μέθοδο πληρωμής με την οποία έγινε η αρχική αγορά στο site. Εάν πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική  κάρτα, ο χρόνος επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από την πολιτική του τραπεζικού οργανισμού έκδοσης της κάρτας. Η ημερομηνία επιστροφής χρημάτων μέσω πιστωτικής/χρεωστικής  κάρτας ταυτίζεται με την ημερομηνία αρχικής πληρωμής, για το λόγο αυτό δεν θα χρεωθείτε με οποιαδήποτε επιβάρυνση. Εάν πληρώσετε με Paypal η επιστροφή χρημάτων θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας . Η ημερομηνία επιστροφής χρημάτων στην χρεωστική κάρτα η οποία συνδέεται με τον Paypal λογαριασμό σας εξαρτάται από την εταιρία έκδοσης της κάρτας. Δεν προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων για προϊόντα τα οποία φέρουν σήμανση μη επιστρέψιμου στο site.