Άρθρα

Expert Knows Best! Ντουλάπες Συρόμενες

Οι ντουλάπες ανήκουν στην σταθερή επίπλωση του σπιτιού σας γι’ αυτο πριν αποφασίστε διαβάστε μερικές συβουλές που σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή!

 

Στην αναζήτηση της ιδανικής για εσάς ντουλάπα δυο είναι τα πράγματα που πρέπει να δώσετε προσοχή:

  • Η εξωτερική εμφάνιση:                                                                                                                                                              Η επιλογή του υλικού παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα καθώς θα δώσει το ύφος της διακόσμησης του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Μπορείτε να επιλέξετε μια ντουλάπα λακαριστή στην απόχρωση που σας αρέσει ή μια ντουλάπα λουστραριστή στην οποία φαινονται τα νερά του ξύλου, δινοντας έτσι ενα πιο γηινο τόνο στον εσωτερικό σας χώρο. Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες σας επιλογες. Η τεράστια γκαμα των υλικών σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξυ ακρυλικού γυαλιστερού ή ματ, μελαμίνης μονοχρωμης ή σε υφή ξύλου αλλά και συνδιασμό υλικών ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε.

 

  • Η εσωτερική διαρύθμιση:                                                                                                                                                     Μια ντουλάπα δεν έιναι ποτέ αρκετή, με τη σωστή διαρυθμιση όμως θα έχετε περισσότερο χώρο απο όσο φανταζόσαστε. Μια χειροποίητη, κατα παραγγελία ντουλάπα μπορει να καλύψει τις προσωπικές σας ανάγκες απο άποψη χώρου και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατη λύση αναλογικά με το μέγεθος της. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εξ’αρχής τι θέλουμε να αποθηκεύσουμε για να λάβουμε υπ’οψιν τι μέρος του διαθέσιμου χώρου θα χρησιμοποιηθεί για συρτάρια, ράφια ή κρεμαστά. Πέραν της βασικής διαρύθμισης υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που μπορεί κανεις να προσθέσει, όπως για παράδειγμα ασανσέρ ντουλάπας, εσωτερικό φωτισμό, γραβατοθήκες, ζωνοθήκες, παπουτσοθήκες, καθρέπτη αλλά και πιο εξειδικευμένα  αξεσουάρ όπως πτυσσόμενη σιδερώστρα.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για το δικό σας χώρο.

 

 

  Συνδιασμός Λάκα & Λούστρο σε φυσικό ξύλο

  Συρόμενη ντουλάπα με πρόσοψη απο κρύσταλλο lacobel

  Μελαμινικές προσόψεις

  Συνδιασμός κρύσταλλο lacobel & ξύλο

  Συνδιασμός λευκού ματ ακρυλικού και κρύσταλλου lacobel

  Μελαμίνη

 

by Vivian Koni

φωτογραφίες: pinterest